Want your
own Fotopage?







 
BEAUTY FROM NET

By: Salun Kecantikan De Erika

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 20-Oct-2006 02:08 Email | Share | Bookmark
NATASYA set jerawat & jeragat

Set Natasya Gold 5 dalam 1 (RM238)
Set 2 dalam 1 (RM38)
Set Eksklusif 4 dlm 1 (RM103)
PRO DIET(RM79)-Menurunkn berat bdn secara sihat tanpa rasa lapar
PRO FITT(RM75)-mengekalkn berat bdn & mengelak pengumpulan lemak
PANTILINER Xtra Care Natasya (RM9)
Krim Pelembap Natasya Gold (RM59) - utk kulit yg kering/berkedut
Skrub Muka Natasya Gold (RM48) - membuang bintik2 hitam di muka
Set jerawat natasya berkesan utk hilangkan jeragat, jerawat, bintik-bintik hitam serta parut pada wajah dengan takde mengelupas. Perubahan dapat dilihat dalam masa 2 - 3 minggu jek. Untuk sape2 yang ada parut jerawat & jeragat teruk, try produk ni....parut2 jerawat yg hitam(degil) boleh je
hilang dan kulit pun jadi cerah sikit....TESTED! Kalau korang tak caye boleh try Trial Set (ada sabun cuci muka dan night cream untuk hilangkan jerawat). Untuk yang dah lama pakai produk NATASYA ni dan serasi, korang nak advance boleh ambik Natasya Gold complete set

Berminat? Sila hubungi :
Yahoo ID: nixud8436
Email: salunnet@gmail.com
(** pengedar setiap negeri diperlukan!! diskaun hebat!! Tempat Terhad)

PENGEDAR NEGERI :
Kota Kinabalu, Sabah (016-8108898)
KL & Selangor (012-2944439)
Putrajaya, Serdang & Bangi (012-6710956)


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4008229.ip-198-27-68.net