Want your
own Fotopage?






 
BEAUTY FROM NET

By: Salun Kecantikan De Erika

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 12-Jun-2007 03:24 Email | Share | Bookmark
GAMAT HEALIN - Terhangat di pasaran!!

Healin Gamogen (RM115)
Healin Emulsion (RM55)
Healin Gamatol (RM65)
Ni ada lagi satu produk yg tengah HOT skrang --> GAMAT HEALIN. Siapa tak tau khasiat gamat khazanah laut malaysia ni kan. Kalau ada luka2 guna minyak gamat, memang cepat sembuh. Inikan lagi gamat yg dimakan, elok sangat utk kesihatan dalaman. Harga biase la mesti beli dari internet lagi MURAH. Boleh cek sendirik harga produk ni kat kedai2. Ada 3 produk healin ni yg tengah meletop2 :
    * Healin GAMOGEN (RM115)
    * Healin EMULSION (RM55)
    * Healin GAMATOL (RM65)

GAMOGEN elok sangat2 utk merawat masalah Jerawat, Resdung, Gastrik, Migrain, Strok, sakit sendi/otot, penyakit Kencing Manis termasuk kaki luka/berlubang & utk kesuburan sape2 nak try dapat baby boleh la try

Utk yg ada Darah Tinggi.. korang boleh amik GAMATOL(madu dan omega3) atau pun EMULSION .. .. baik utk mengembangkan pembuluh darah.. so blood presure akan turun.

EMULSION pun elok jugak utk penyakit Asma. Sesuai utk dewasa & kanak2

Cara penggunaan:
Dewasa : 1 sudu besar 2 kali sehari
Kanak-kanak < 12 tahun : 1 sudu kecil 2 kali sehari
Utk Merawat penyakit : 2 sudu besar 2 kali sehari

* Digalakkan sebelum sarapan dan makan malam

Berminat?Sila hubungi :
Yahoo ID: nixud8436
Email: salunnet@gmail.com
(** pengedar setiap negeri diperlukan!! diskaun hebat!! Tempat terhad)

PENGEDAR NEGERI :
Kota Kinabalu, Sabah (016-8108898)
KL/Selangor (012-2944439)


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2014.

ns4008229.ip-198-27-68.net