Want your
own Fotopage?






 
BEAUTY FROM NET

By: Salun Kecantikan De Erika

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Thursday, 24-Jan-2008 11:14 Email | Share | | Bookmark
Kuruskan badan di rumah dengan BERSAUNA!

Sauna beg - RM380 (FREE rempah sauna/aromaterapi oil)
REMPAH SAUNA Sendayu Tinggi (RM36)- utk ibu lps bersalin,migrain
REMPAH SAUNA Sendayu Tinggi(RM36)- utk kuruskn badan,pecah lemak
Teringin untuk kuruskan badan? Ingin dapatkan bentuk badan masa anak dara dulu?
Kurus sangat pun tak cantik apatah lagi gemuk gedempol. Selalunya bentuk badan wanita berubah apabila sudah berumah tangga dan melahirkan anak. Inilah yang sering ditakuti. Kalau dah gemuk susah nak turun.

Rahsia utama disalun2 untuk menurunkan berat badan pelanggan dengan cepat ialah dengan mengamalkan BERSAUNA kerana sauna banyak membantu memecahkan lemak selain mengelakkan muka dari menjadi sembap. Dalam tempoh berpantang dengan bersauna, berat badan dapat dikurangkan sebanyak 20 kg!

Anda boleh hanya bersauna di rumah tanpa pergi ke salun pun. Dapatkan sauna beg sama seperti di salun kecantikan dan alamilah sauna di depan TV rumah anda! Lakukan selama 15 hingga 20 minit setiap kali & 3x seminggu. Selepas 4 minggu anda akan lihat hasilnya!

Setiap set mengandungi :
1) Beg sauna + kerusi kayu untuk duduk
2) Periuk khas untuk sauna (warranty 3 bulan)

Badan ramping, tampil hebat!

Berminat?Sila hubungi :
Yahoo ID: nixud8436
Email: salunnet@gmail.com


PENGEDAR NEGERI :
KL & Selangor (012-2944439)


Tuesday, 12-Jun-2007 03:24 Email | Share | | Bookmark
GAMAT HEALIN - Terhangat di pasaran!!

Healin Gamogen (RM115)
Healin Emulsion (RM55)
Healin Gamatol (RM65)
Ni ada lagi satu produk yg tengah HOT skrang --> GAMAT HEALIN. Siapa tak tau khasiat gamat khazanah laut malaysia ni kan. Kalau ada luka2 guna minyak gamat, memang cepat sembuh. Inikan lagi gamat yg dimakan, elok sangat utk kesihatan dalaman. Harga biase la mesti beli dari internet lagi MURAH. Boleh cek sendirik harga produk ni kat kedai2. Ada 3 produk healin ni yg tengah meletop2 :
    * Healin GAMOGEN (RM115)
    * Healin EMULSION (RM55)
    * Healin GAMATOL (RM65)

GAMOGEN elok sangat2 utk merawat masalah Jerawat, Resdung, Gastrik, Migrain, Strok, sakit sendi/otot, penyakit Kencing Manis termasuk kaki luka/berlubang & utk kesuburan sape2 nak try dapat baby boleh la try

Utk yg ada Darah Tinggi.. korang boleh amik GAMATOL(madu dan omega3) atau pun EMULSION .. .. baik utk mengembangkan pembuluh darah.. so blood presure akan turun.

EMULSION pun elok jugak utk penyakit Asma. Sesuai utk dewasa & kanak2

Cara penggunaan:
Dewasa : 1 sudu besar 2 kali sehari
Kanak-kanak < 12 tahun : 1 sudu kecil 2 kali sehari
Utk Merawat penyakit : 2 sudu besar 2 kali sehari

* Digalakkan sebelum sarapan dan makan malam

Berminat?Sila hubungi :
Yahoo ID: nixud8436
Email: salunnet@gmail.com
(** pengedar setiap negeri diperlukan!! diskaun hebat!! Tempat terhad)

PENGEDAR NEGERI :
Kota Kinabalu, Sabah (016-8108898)
KL/Selangor (012-2944439)


Wednesday, 8-Nov-2006 04:05 Email | Share | | Bookmark
ERIESYA SPA SERIES - Pencerahan kulit badan

Garam mandian SPA - RM19
Krim Pencerah Badan (3 in 1) - RM26
Biase2 kalo kite nak g spa kena pegi salun kan?Haa sekarang ni ada 1 produk ni boleh buat spa sendiri kat rumahh --> Garam Mandian Spa Eriesya. Masa mandi guna Garam Mandian SPA (ada perisa kunyit, timun & asam jawa. Kalau nak jenis perisa buah2an pun ada tapi brand Legano SPA la), sental dengan span mandi kat bahagian2 kotoran degil lama sikit.. hehe), pastu lepas mandi guna Krim Pencerah Badan, kat buku lali (kenkadang kan bahagian tu memang ketara hitam dari bahagian lain, sbb kita selalu duduk bersila kan.. ) Memang ada perubahan, sedikit demi sedikit hitam2 kat buku lali tu hilang dan bertambah cerah.. Sama gak utk siku, ketiak & celah peha, ahaaa bertambah cerah laa.. Produk ni tade proses pengelupasan sebab guna bahan semulajadi. Boleh gak pakai untuk mengelakkan bau badan & membantu mengurangkan kedutan pada kulit. Kesannya dapt dilihat dalam masa 5 hari. Untuk mendapatkan hasil yang maksimum gunakan krim pencerah ini selepas menggunakan garam mandian SPA.

Krim pencerah 3 in1 tu..lebih sesuai digunakan utk bahagian tubuh yg berlipat dan senang menjadi kusam dan kehitaman..celah2 peha..ketiak, leher


Yahoo ID: nixud8436
Email: salunnet@gmail.com
(** untuk yg berminat dengan produk ni / ingin jadi pengedar....boleh emel me ok )


PENGEDAR NEGERI :
Kota Kinabalu, Sabah (016-8108898)
KL & Selangor (012-2944439)
Putrajaya, Serdang & Bangi (012-6710956)


Friday, 20-Oct-2006 02:08 Email | Share | | Bookmark
NATASYA set jerawat & jeragat

Set Natasya Gold 5 dalam 1 (RM238)
Set 2 dalam 1 (RM38)
Set Eksklusif 4 dlm 1 (RM103)
View all 8 photos...
Set jerawat natasya berkesan utk hilangkan jeragat, jerawat, bintik-bintik hitam serta parut pada wajah dengan takde mengelupas. Perubahan dapat dilihat dalam masa 2 - 3 minggu jek. Untuk sape2 yang ada parut jerawat & jeragat teruk, try produk ni....parut2 jerawat yg hitam(degil) boleh je
hilang dan kulit pun jadi cerah sikit....TESTED! Kalau korang tak caye boleh try Trial Set (ada sabun cuci muka dan night cream untuk hilangkan jerawat). Untuk yang dah lama pakai produk NATASYA ni dan serasi, korang nak advance boleh ambik Natasya Gold complete set

Berminat? Sila hubungi :
Yahoo ID: nixud8436
Email: salunnet@gmail.com
(** pengedar setiap negeri diperlukan!! diskaun hebat!! Tempat Terhad)

PENGEDAR NEGERI :
Kota Kinabalu, Sabah (016-8108898)
KL & Selangor (012-2944439)
Putrajaya, Serdang & Bangi (012-6710956)


Thursday, 19-Oct-2006 08:25 Email | Share | | Bookmark
Kecantikan adalah milik setiap wanita....

 
Untuk mereka yg baru pertama kali ke fotopages ni dan agak blur2, kabus, jerebu & sebagainya..hehhee ...sebenarnya aku membuat bisnes produk2 salun kecantikan kecil-kecilan orang kata....almaklumlah ..sekarang ni barang2 semua dah naik harga...minyak kete pun dah mahal….nak pegi salun pun kereta kena isi minyak….kadang2 tu nak beli sikit2 jek tapi jenuh nak pusing carik…..jadi ...daripada korang membazir minyak kete, bazir tenaga dengan panas lagi nak kuar pegi bandar carik produk kecantikan yang korang nak, baiklah duduk jek kat umah surf jek fotopages ni dan pilih produk salun ape yang korang nak. Dalam 2-3 hari sampai la barang korang kat umah

Produk2 kecantikan ni semuanya original yang di ambil dari registered dealer dan BUKANNYA tiruan. Setiap produk kecantikan yang korang beli akan diberi 1 kupon diskaun (sehingga 30%). Korang boleh datang memanjakan diri buat facial ke, mandi sauna ke, slimming ke, hair treatment ke kat salun (alamat & map pada kupon diskaun). Haa…brapa banyak korang dapat jimat. Dah la tak payah keluar untuk beli produk kecantikan yang korang nak, hantar sampai depan pintu rumah lagi. Siap dapat kupon diskaun untuk buat treatment kat salun plak tu.

Tak de wanita yang tidak mahu kelihatan cantik. Yela kan siapa yang tak inginkan badan yang cantik dan kulit yang gebu?Cuma penampilan dan cara masing-masing yang bezakan kecantikan seseorang. Maybe ada rahsia ataupun amalan untuk jadikan seseorang itu awet muda dan nampak cantik berseri sentiasa? Jika kita rawat dan memeliharanya dari awal, mesti akan mendapat hasil yang menggagumkan. Lagi2 pulak lepas bersalin, banyak yang kena rawat. Setiap wanita berhak kelihatan cantik, tak kira berapa pun usia. Jika dah berkahwin cantik untuk tatapan suami, dan kalau belum berkahwin, untuk penampilan diri dan rase lebih konfiden.


Sekian untuk kali ini, nanti i masukkan entry senarai produk kecantikan plak wokeh ....


See ya ..

Salam jelita,

Erika Aisyah
Yahoo ID: nixud8436

Email: salunnet@gmail.com
(** untuk yg berminat jadi pengedar....boleh emel me ok )

Pengasas 'Beauty from net'
* JMCS - Jimat, Mudah, Cantik, Sihat *



[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2014.

ns4008229.ip-198-27-68.net